Ženy v semifinále dvou Slavií obě utkání prohrály, ale čeká je zápas o extraligový bronz

Do prvního semifinále na domácí půdě jsme šly, vzhledem ke kvalitě soupeřek, s respektem, ale zároveň díky výhře ze vzájemného utkání v základní části, naplno a s vědomím, že s nimi můžeme hrát vyrovnaný hokej, i proto byl zápas zajímavý. Slavia šla, bohužel pro nás, brzy do vedení. My jsme poté měly mnoho hezkých šancí, ale bohužel se nám to nepodařilo proměnit. V druhém poločase jsme se více vžily do zápasu a chtěly jsme vyrovnat, ale bohužel se nám to nevedlo a Slávistky skórovaly ještě dvakrát a kontrolovaly svou první výhru 0:3 v této sérii.

Druhé semifinále se odehrálo na Slavii v Praze. Před zápasem jsme si řekly, že nic není ztracené, a že se pokusíme s výsledkem ještě něco udělat. Naše odhodlání bylo hned během prvních minut vidět, kdy jsme Slávistky přehrávaly a měly jsme šance, bohužel nám chybí v koncovce potřebný klid na hokejkách a žádnou šanci se nám nepodařilo zužitkovat. Oproti tomu Slávistky dokázaly dát tři góly z trestných rohů a pohodlně tak navyšovat náskok vstřelených gólů. Troufnu si říct, že jsme nebyly pro Slávistky úplně slabým soupeřem, jen nám chybí zkušenosti z takových „velkých“ zápasů.

Každopádně sezóna ještě nekončí a my se připravujeme na sobotu 8.6., kdy se od 10:00 v Liticíh na Final four utkáme s HC Praga o extraligový bronz.

Ženy v semifinále dvou Slavií obě utkání prohrály, ale čeká je zápas o extraligový bronz